Otakov Dennik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mlady = perverzny ?

Tym ze patrime k mladsej generacii sme automaticky perverzny?
Dnes na kazdom kroku mozeme vidiet sex a ine perverznosti. Napriklad ked do www.google.com napisete slovo "sex" tak dostanete 68,700,000 webovych stranok. Sex sa stale viac dostava aj do televizie. Mladsia generacia stale viac straca vsetky svoje zabrany. A starsia generacia zacina tvrdit ze mlady ludia zacinaju byt stale viac perverzny. Ale je to naozaj tak? Ved ked len idete po ulici, tak si sem tam skuste vsimnut starsich ludi. Niektory tvrdia ze oni su svaty a kto vie co este, ale pritom si protirecia. Ved ked som isiel po ulici tak som nepocetne vela krat videl starcekov pozerat sa po zadkoch mladych dievcat. Dievcatam som tipoval takych 13-16 rokov. A to nie je uz perverzne? 60 rocny chlapik sa obzera po 13 rocnej. Tak preco vsetci tvrdia ze to ide so svetom dole vodou? Ved aj oni su tak isto perverzny ako mi, lenze oni na to pozeraju asi z ineho hladiska. A tak nase spravanie je pre nich nepochopitelne, tak ako ich pre nas.

Zamyslenie sa | stály odkaz

Komentáre

  1. Myslim si...
    Ze je to skor o posuvani hranic... nasi rodicia vraj zacinali so sexualnym zivotom okolo 27 rokov, ale nemyslim si, ze by boli menej sexuchtivy ako sucasna generacia... len to nebolo tak na ociach ako dnes.

    Sex ako vsetko ostatne sa da pravdaze spenazit a dnes sa tomu dari IMHO viac ako kedykolvek v minulosti . To co nansi dedovia robili za 3 zamknutymi a zabarikovanymi dverami je dnes vsade na ociach. O tom ci je to dobre, alebo nie nech rozhodne kazdy pre seba.
    publikované: 22.08.2005 10:00:47 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014