Otakov Dennik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nuda

Preco je zivot takyto???

Pisem teraz lebo sa mi nechce zit. Som totalne bez nalady a este k tomu sa mi absolutne nechce nic robit. Plus este ma boli chrbat. Taktiez snezi co mi velmi nedodava na nalade. Ludia ma dneska nejak extenzivne ignorovali. Taktiez este nemam ziadne dobre napady. Ale dnes? To je dnes asi najhorsi den. Nikdy predtym sa mi este nestalo to ze som v piatok mal zlu naladu. Nemam ani naladu pozerat ziadne filmy, ani na kreslenie nemam naladu. No jednoducho so mnou je to dnes ale bieda. Aspon kebyze mam kde ist, ale nie ja musim zit v dedine pri meste. A ako keby to osud tak chcel ale ani v tom meste sa neda nic robit. Jednoducho zapadakov to tu je.

Tak isto je to aj s dievcatami. V poslednej dobe som zazil iba sklamania (vsak erineth). Plus este ostatne dievcata. Normalne sa mi zhnusili. Ved to nebolo normalne co robili ked sa opili, a to nevypili toho vela. Ja co som si myslel ze tie dievcata maju aspon trocha sebakontroly a ze sa nespiju ako cisterny spravili presny opak mojich ocakavani. No a este k tomu ani na obzore ziadna taka ktora by sa ku mne hodila. A v laske som zatial iba sklamania zazil. Nikdy som este nepocitil to ze by ma nejaka naozaj ale skutocne naozaj chcela. Vzdy ked sa dozvedeli ze moji rodicia maju troska viac penazi ako je bezne tak ihned zacali byt vypocitave, a zacali zo mna cucat iba peniaze. Nastasite nie som tak naivny aby som si to nevsimol, ale je to dost na hovno (s prepacenim) ked niekto sa dozvie ze s nim niekto chodi iba pre peniaze. Uz ma tento zivot nebavi. A sakra to iba so mnou je zivot taky nespravodlivy?

Plus este k tomu moji rodicia odo mna ocakavaju ze budem buduci Einstein. Nevedia pochopit ze ja jednoducho nebudem nikdy dobry z niektorych predmetov? Alebo ze niektore veci mi jednoducho budu spanielskou dedinou...


Zamyslenie sa | stály odkaz

Komentáre

  1. Život sa vážne niekedy žiť nedá
    Poslednej dobe ma nuda tiež ,,užiera" síce žijem v meste ale to mi tieš lezie na nervy , a ešte k tomu sa musím stretávať z namyslenými dievčatami pekne povedané ktoré bolý aj pohľad ( lepšie povedané keď nemáš aspoň ruš na perách ani len pozrieť sa na nich nemôžeš) proste typické manekýnky ale na šťastie nám na celý týždeň otpadla hodina telesnej výchovy, ale zase o pár dný sa mám načo ,,tešiť" vážne sú niekedy na roztrhanie no dúfam že sa to zlepší.
    publikované: 22.02.2017 19:10:22 | autor: Sakura blablabla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014