Otakov Dennik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neznasam ...

pisem o tom co neznasam...

INAC VARUJEM VAS... TROSKA TU VIACEJ NADAVAM TAK AK NEMATE RADI NADAVKY TAK RADSEJ ANI NECITAJTE!

Tak... Cim by som len zacal. Aha chcel som pisat o tom ze co neznasam. No tak ako prve by som napisal to ze neznasam niektorych ludi. Co asi pre vas nie je celkom nove. Vsak kazdy asi ma niekoho koho neznasa.

No ja proste neznasam dievcata kategorizovane ako aupark-bitch alebo plaza-cica. Su to zenske ktorym nezalezi na nicom inom iba na tom ze ako vyzeraju. Pravdaze najdu sa aj svetle vynimky, to uznavam. Ale proste poznate ten typ zien co sa nestaraju o ostatnych ludi a ide im iba o to aby mohli dobre zarabat na seba (popripade si najst nejakeho bohateho chlapika ktory ich bude sponzorovat peniazmi a budu ho vycucavat ako upir) a aby vyzerali co najkrajsie. A pritom vsetko co zarobia minu na makeup. Boja sa zjest jednu tabulku cokolady len preto ze to obsahuje trosicka cukru a kakaa, pricom si myslia ze instantne priberu 20kg. A tiez ich ideal krasy je spojeny tym ze krasa = mudrost a nic ine nie je dolezite na svete.
Dalsia skupina dievcat ktoru neznasam je wannabe kraska. Urcite ich vidite na ulici behat v hufoch. Vsak to je ten typ zien ktore si myslsia ze boli obdarovane najvacsou krasou na svete. Sice aj ked sleduju najnovsie trendy mody (ktore podla mna su z 90% uplna blbost pretoze ta takzvana "moda" vyzera uplne nahovno) tak vyzeraju uplne hrozne lebo kombinuju vsetko so vsetkym a potom to vyzera ako keby sa chcela obliekat podla stylu 80' 90' rokov a dnesnej mody. Potom nosia tie hnusne obrovske okuliare ktore im maju zakrit cele obocie, lica, oci aby sme nevideli ako hrozne vyzeraju lebo sa nevedia nijak namalovat (zvycajne by lepsie vyzerali keby sa vobec nemalovali).
Dalsim typom cloveka ktoreho neznasam je "emo" clovek. To slovicko emo bolo odradene od anglickeho slova emocional, cize emo ludia su velmi citlivy na niektore veci. A prave preto ich neznasam. Lebo su strasne precitliveli. Nedokazu sa vyrovnat s tym ze clovek je tvor kruty a niekedy aj dost bezcitny. Dalej maju sklony k tomu aby pocuvali stale depresivnu hudbu. Co ich robi potom este depresivnejsich. A tiez ma nebavi pocuvat ich zvasty o smrti, nespravodlivosti sveta, a kto vie o com este (hlavne nech je to depresivne, potom sa o tom vedia bavit dlhe hodiny). Uvediem jeden priklad, som videl jedno emo dievca (iba zhodou nahod to bolo dievca, aj chalani su emovia... nediskriminujem nikoho, nechcem, lebo to je jedna z veci ktoru tiez neznasam) ktore ked uvidelo padajucu spongiu na tabulu tak sa po chvile rozplakalo. Ked som sa jej pytal ze preco tak ona mi povedala nieco typu tohoto: "ako som videla dopad tej spongie a to ako sa rozviril prach tak som si ihned spomenula na to ze ten rozvireny prach je nieco ako oblak slov ktore su mrtve. pane boze ja vidim vsade mrtve veci ... " a taketo bla bla islo este dalej asi 10 minut. Taktiez maju sklony k sebadestrukcii, cize sa rezu roznymi nozmi/nastrojmi a robia vseliake chabe pokusy k samovrazde.
Potom dalej neznasama metrosexualov. Pre boha co su to za kokotov. Vsak to nie su muzi ale zeny. A to ze stravia asi 1/3 svojho zivota v kupelni je pre mna nepochopitelne. Vsak to uz potom vyzera ako keby bol nejaky transvestita, a tiez maju velmi vela crt spojenych s aupark-bitch.

pokracovanie na buduce :)


Zamyslenie sa | stály odkaz

Komentáre

  1. JOP
    no vystihol si to krasne .... tiez to vidim tak nejak... a co sa tyka toho emo ... tak nechcem ich obhajovat ale to co spravila tvoja spoluziacka ci co to bolo tak to "emo" vobec nebolo... taze tak :D have a nice day....
    publikované: 20.04.2007 13:20:21 | autor: magdushka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. re: JOP
    no... no ta spoluziacka potom z toho presla na kecanie o smrti, kedze si pomyslela ze tie slova su mrtve atd, potom to uz zacalo, kedze zacala znova basnit o tom ze nikto ju nema rad a ze sa zabije (o tom uz basi asi cca 4 roky)
    publikované: 21.04.2007 09:45:34 | autor: otaku (e-mail, web, autorizovaný)
  3. RIP EMO
    Tieš mám v trıede EMA ktorý keď čítal domácu úlohu zo Slovenčiny o svojej mŕtvej mačke ( mala to byť úloha o opise ŽIJÚCEHO živočícha ) blablabla mal som mačku neviem akú ktorá zomrela …😐😐 a začal revať prečo začal písať o svojej mačke ktorá je ajtak po smrti to vôbec nechápem a ešte niečo k téme ,,manekýnky" vetšinov keď ich na chodbách školy stretávam sú zmachlené ako viete čo a chrdé ako umelá kostra v biologii a majú na sebe značkové náušnice za naviem koľko stoviek eur a chalani na nich čučia ako na svätý obrázok samozrejme z výnimkami ale to už nevydia že majú mozog vo veľkosti malého chrobáka a navadia ani koľko je 2+2 a ešte k tomu ani kopnúť do lopty z tej jednej stránky ich chápem aj ja si dievča samozrejme že sa upravým ale tiež do určitej miery a nepchám na seba tuny make-upu a nedržím diety všeličo podobné podľa mňa nie sú tieto dievčatá normálne ( môj názor).
    publikované: 22.02.2017 20:43:26 | autor: Sakura blablabla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014